Driehoeksborden

Een driehoeksbord bestaat uit drie reclameborden die als een driehoek aan elkaar bevestigd zijn. Driehoeksborden staan vaak langs de kant van de weg, bijvoorbeeld om een (lantaarn)paal heen. Naast driehoeksborden zijn er ook 2-signs of sandwichborden met twee i.p.v. drie reclameborden per display. Deze vormen vallen ook onder de noemer A0-buitenreclame.

De laatste jaren is de uitstraling van deze vorm van reclame enorm verbeterd. Door veel gemeenten is A0-buitenreclame in concessie gegeven aan een exploitant en zijn er vaste borden geplaatst i.p.v. de losse tijdelijke driehoeksborden. Bovendien hoeft er hierdoor niet elke keer een vergunning aan te worden gevraagd bij de gemeente en precario en overige kosten te worden betaald. In de gemeenten zonder concessie bestaat meestal nog de mogelijkheid om de losse driehoeksborden te laten plaatsen. Verder gelden er lokaal soms regels waaraan een adverteerder moet voldoen of andere tarieven voor culturele of andere bijzondere adverteerders. A0-buitenreclame gaat bijna altijd in vaste series. De locatielijsten zijn op aanvraag beschikbaar.

Mediaklapper verzorgt het plaatsen van alle vormen van a0-reclame in alle gemeenten van Nederland van a tot z. Bel voor meer informatie of een offerte: 088-5527777 of stuur een e-mail naar info@mediaklapper.nl